"Jsou bohužel lidé, kteří mi přes maily vyhrožují. Rodiče proto veškerou mailovou poštu nejdřív roztřídí a pak teprve ji můžu číst já. Nechtějí, abych měla strach a trápila se," řekla Novinkám Ewa. Bezpečnostní opatření zatím neplánuje, bodyguardy se neobklopuje.

"Kdybych začala cítit, že jsem opravdu v nebezpečí, tak bych o tom určitě uvažovala. Zatím se zatím ale netrápím. Kdybych se měla bát, tak bych svoji práci nemohla dobře dělat," vysvětlila.

Ewa sama o sobě tvrdí, že je velmi nekonfliktní a přátelská. Spolužáci jí mají rádi a sláva jí nijak ve škole neublížila. "Oni ví, že jsem spravedlivá a žádnou protekci bych nesnesla. V prváku mi při zkoušení chtěla profesorka dát dvojku a já sama jí řekla, že si ji nezasloužím a vyžádala jsem si trojku," dodala. 

Přítele Ewa zatím stále nemá. "Pendluju mezi školou a zpíváním. Žádný volný čas mi nezbývá. Stále bydlím v Těšíně a nejvíc času mi zabírá dojíždění. To je vážně síla," dodala zpěvačka, která je poslední dobou také hodně zavřená ve studiu. Chystá novou desku.